Wilders wil concentratiekampen

De radicaal rechtse; Geert Wilders kan zijn mond niet houden. Nu pleit de dictator en alleenheerser van de Partij voor de Vreemdelingenhaat en Vrijemarktpolitiek voor concentratiekampen voor mannelijke vluchtelingen. Want die zouden allemaal potentiële verkrachters kunnen zijn, aldus de PVV dictator. Wilders weet zich gesteund door de peilingen waar zijn partij erg goed scoort bij een bang electoraat. Doordat linkse partijen zoals de SP geen goed antwoord hebben op de vluchtelingencrisis, wint Wilders steun door haat en verdeeldheid te zaaien!

Het liefste zou Wilders de grenzen voor moslims sluiten. Alleen christelijke vluchtelingen en westerse migranten zouden nog toegang krijgen tot het ”tolerante” Nederland. Aangezien de grenzen echter niet voor moslim vluchtelingen gesloten worden, besluit de PVV leider om maar te pleiten voor de oprichting van kampen, waar mannelijke vluchtelingen onder dwang vast gehouden worden. Door de aanrandingen in Keulen, beweert Wilders dat alle mannen uit het midden oosten, potentieel gevaarlijk zouden zijn voor (blanke) vrouwen!

Onderzoek toont aan dat de meeste verkrachters niet bestaan uit ”enge buitenlanders” die zich schuil houden en vrouwen zomaar aanvallen. Nee, de meeste aanrandingen vinden plaats binnen de familie. Daders zijn meestal vaders, ooms, broers of neven. Het zijn dus geen vluchtelingen die zich massaal schuldig maken aan ongewenste seksuele intimidatie van vrouwen. Maar daar heeft Wilders niets aan. Want hij wil moslims en met name de mannelijke moslims, neerzetten als ”kwaadaardig” en ”seksuele beesten”!

Trouwens waar was de PVV leider toen in het nieuws kwam dat de Rooms Katholieke Kerk, zich massaal schuldig maakte aan pedofiele handelingen? Riep Wilders toen op om alle priesters maar in kampen vast te zetten, omdat enkele zich schuldig hebben gemaakt aan het misbruiken van jonge kinderen?  Natuurlijk deed de PVV dat niet, want bij deze radicaal rechtse partij draait alles om vreemdelingenhaat!

Ook schrikbarend is dat 55% van alle westerse vrouwen, wel eens te maken krijgt met ongewenste seksuele opmerkingen. 1/3 van alle gevallen vindt plaats op het werk en de daders zijn meestal leidinggevenden en mannelijke collega’s. Daar hoor je de PVV dictator niet over zeuren. Nee, alleen mannelijke vluchtelingen zijn potentiële verkrachters. Al die Nederlandse mannen die in het bedrijfsleven vrouwen lastig vallen met seksuele opmerkingen, hoeven niet opgesloten te worden door Wilders!

Het gaat bij Wilders niet om het beschermen van de vrouw, maar het keihard uitbuiten van de incidenten in Keulen en elders, om vooral angst te verspreiden. Angst voor jonge mannelijke moslims, net zoals de blanke Amerikanen in het zuiden van de VS, bang gemaakt worden voor de ”enge zwarte neger”.  Door het zaaien van angst weten rechtse conservatieven zoals Wilders een grote aanhang te winnen. Juist doordat politiek links geen stevig antwoord weet op zijn racistisch taalgebruik. De SP zou het voortouw moeten nemen in de strijdt tegen racisme, maar doet dit niet. Vermoedelijk omdat de SP vist uit dezelfde vijver als de PVV en men niet neergezet wil worden als ”partij van de vluchtelingen” door het populistische electoraat!

Door deze angst, gaat de PVV aanhang zich intolerant opstellen en ook gewelddadig. Demonstraties tegen AZC’s lopen al uit in confrontaties met de politie. Mensen die het voor de vluchtelingen opnemen krijgen racistische scheldwoorden toegediend en via sociale media bedreigt. PVV aanhangers voelen zich versterkt door het feit dat veel Nederlanders tegen AZC’s zijn, waardoor ze bereid zijn om geweld te gebruiken tegen anti-racisten!

Iedereen die zich tegen racisme keert moet de PVV zo veel mogelijk dwarsbomen. Deze partij heeft niet het recht om haat en verdeeldheid te creëren. Vluchtelingen zijn welkom in Nederland en de neoliberaal; Geert Wilders is een racistische politicus, die we keihard moeten bevechten. Waar zijn aanhang haat verspreidt moeten wij solidariteit verspreiden, om te laten zien dat de PVV niet namens Nederland praat!!

 

wilderskrantposter

Advertenties